gardening eva mat

gardening eva mat

  • group nameHand Tools

  • Min Order1 piece

  • model0050821

  • update timeMon, 01 Dec 2014 18:05:08 GMT

Paramtents

  • Material 100% Bamboo Fiber

  • Style Mini

  • Pattern Printed

  • Technics Handmade

  • Age Group Children

  • Design garden

  • Feature Corrosion-Resistant, Anti-Bacteria, Wrinkle-Resistant, Anti-Slip

  • Use Floor

  • Size 40*18*2CM

  • Function For bar&home&resturant use

  • Features clean

  • Color colorful;

  • size 40*18*2CM

Packging & Delivery

  • Min Order1 piece

Briefing

stainless steel house wares
1.high qulaity
2.Quick deievery
3.Eco-friendly

Detailed

stainless steel house wares

1)Made-In-China

 

2)Quick delievery

 

3)Eco-friendly

 

 

Item No.

004955

PacKING200pcs/CTN,bulk
CTN size0.13CBM

 

 

 

 gardening eva mat

 

 

 

Our advantage:

 

600 people work together with over 15 years’ experience.

200 million dollars per year cover over 120 countries.

8000 square meters showroom

100000pcs item exhibition

14000 square meters warehouse

3000 good cooperation manfactures

 

 

 

Our Promise:

 

Offer the lowest price to our customers

 

Ensure the excellent quality of the goods

 

Deliver the goods with speed and safety

 

Realize win-win cooperation

 

 

 

 

Q&A

 

question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work.  
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us.  
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs.  
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you.  
question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service.  
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you.  
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  
question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

 

 

 

gardening eva mat

 

gardening eva mat

 

gardening eva mat

Send Inquery

Email
Mobile
Content

I agree to the rules that follow the message

Trade Alert-Delivering the lastest product trends and industry news straight to your inbox